"Moet het snel en goed, het gaat beter als Van den Brinks het doet!"

Schoonmaakbedrijf Barneveld

Van den Brinks Schoonmaak een begrip in Barneveld

Leertouwer
2 foto's

Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten is al sinds 1966 actief in Barneveld en sinds eind 2015 zijn wij hier ook gevestigd.

Door onze persoonlijke benadering en het intregreren van het nieuwe werken kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief manier van schoonmaken. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen zeer gunstige prijzen.

Veel Barneveldse ondernemers hebben al ontdekt wat de dienstverlening van Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten inhoud en misschien kunnen wij ook iets voor uw organisatie betekenen. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0342-760500.

Naast glazenwasser in Barneveld kunnen wij ook uw gevels reinigen in zeewolde, zijn wij een actief schoonmaakbedrijf op de veluwe en glazenwasser in spakenburg.

Glazenwasser Barneveld
2 foto's

Naast een ruime ervaring in de schoonmaak heeft Van den Brinks schoonmaak Barneveld professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor kunnen wij voor het MKB en VVE's het glazenwassen en gevelreiniging zonder tussenkomst van onderaannemers verzorgen.

Ook zijn wij in het bezit van een eigen hoogwerker en osmose steelwassystemen waardoor wij met zeer scherpe tarieven kunnen werken. 

Een schoon resultaat voor u als opdrachtgever!  Zo werkt Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten in Barneveld.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0342-760500 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.

Offerte aanvragen