• Schoonmaakonderhoud
    Voor een prettige werkomgeving
    header
"Waarom moeilijk doen als wij het voor u kunnen verzorgen?"

Schoonmaakbedrijf Barneveld

Van den Brinks Schoonmaak een begrip in Barneveld

Leertouwer
2 foto's

Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten is al sinds 1966 actief in Barneveld en sinds eind 2015 zijn wij hier ook gevestigd.

Door onze persoonlijke benadering en het intregreren van het nieuwe werken kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief manier van schoonmaken. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen zeer gunstige prijzen.

Veel Barneveldse ondernemers hebben al ontdekt wat de dienstverlening van Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten inhoud en misschien kunnen wij ook iets voor uw organisatie betekenen. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0342-760500.

Naast glazenwasser in Barneveld kunnen wij ook uw gevels reinigen, zijn wij een actief schoonmaakbedrijf op de veluwe

Glazenwasser Barneveld
2 foto's

Ons team van enthousiaste glazenwassers staat graag voor u klaar! 

Wilt u uw ramen traditioneel of met een steelwassysteem gewassen hebben, het kan allemaal. Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Barneveld en omstreken. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt, VvE appartementen complexen, scholen en instellingen. Door de inzet van onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de moeilijk bereikbare ramen op een veilig manier wassen.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever!  Zo werkt Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten Barneveld.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.

Offerte aanvragen