• header_small
Schoonmaken! Daar hoeft u zich niet meer mee bezig te houden

Bent u opzoek naar een glazenwasser in Nijkerk?

Ons team van enthousiaste glazenwassers staat graag voor u klaar! 

glazenwasser nijkerk

Wilt u uw ramen traditioneel of met een steelwassysteem gewassen hebben, het kan allemaal. Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Nijkerk en omstreken. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt, scholen , medische instellingen en VvE appartementen complexen . Door de inzet van onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de moeilijk bereikbare ramen op een veilig manier wassen.

glazenwasser nijkerk2

Bij van den Brinks schoonmaak reinigen wij tijdens de glasbewassing ook uw kozijnen. Hierdoor houd u niet alleen een schone uitstraling van uw gevels, maar hoeft u ook minder vaak te schilderen. Kunststof- en aluminiumkozijnen kunnen wij na reiniging conserveren, waardoor deze hun orginele glans terugkrijgen en vuilafstotend worden. Benieuwd naar alle diensten welke wij voor u kunnen verzorgen?

_erl9531-31476699482

Naast onze glazenwassersdiensten zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, VvE complexen en instellingen. Van den Brinks is al meer dan 50 jaar een begrip als schoonmaakbedrijf in Nijkerk en omgeving. Door onze ruime ervaring bieden wij deze diensten tegen scherpe tarieven aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel 0341-414979 of vraag online een vrijblijvend advies en prijsopgave aan! 

Offerte aanvragen