• header_small
Schoonmaken! Daar hoeft u zich niet meer mee bezig te houden

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Nijkerk?

Van den Brinks Schoonmaak een begrip in Nijkerk

_erl9531-31476699482

Wij verzorgen op een maatschappelijk verantwoorde (MVO) manier het schoonmaakonderhoud bij veel bedrijven, instellingen, vve complexen in Nijkerk. Hierbij zijn communicatie en flexibiliteit kernwoorden.

Een schone werk- of woonomgeving begint bij een op uw behoefte aangepast schoonmaakplan welke wij in overleg met u realiseren. Daarnaast kan het moment van schoonmaken van grote invloed zijn op de schoonmaakkwaliteit. In goed overleg wordt daarom het moment van schoonmaken gepland, dit kan overdag maar natuurlijk ook na kantoortijden.

Graag willen wij u volledig ontzorgen wat betreft alle schoonmaakwerkzaamheden en daarom hebben wij SVS opgeleide glazenwassers, gevelreinigers en specialisten voor vloeronderhoud in dienst.

Bel of vraag online een op maat gemaakt schoonmaakplan en een offerte!

glazenwasser nijkerk

Ons team van enthousiaste glazenwassers staat graag voor u klaar! 

Wilt u uw ramen traditioneel of met een steelwassysteem gewassen hebben, het kan allemaal. Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Nijkerk en omstreken. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt, VvE appartementen complexen, scholen en instellingen. Door de inzet van onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de moeilijk bereikbare ramen op een veilig manier wassen.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever!  Zo werkt Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten Nijkerk.

Bel 0341-414979 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.

Offerte aanvragen