• header_small
"Moet het snel en goed, het gaat beter als Van den Brinks het doet!"

Schoonmaken als vakantiewerk loont!

Van den Brinks zoekt vakantiekrachten

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de maanden juni, juli en augustus? En wil je lekker wat extra centen bijverdienen om in jouw zomervakantie leuke dingen te doen? Dat kan bij Van den Brinks!

Vakantiewerk is niet alleen voor de extra centjes (oké, voor de meesten wel…), maar het is daarnaast ook een goede manier om ervaring op te doen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Zo kun je die ervaringen en vaardigheden op je CV zetten voor als je gaat solliciteren voor een baan na je opleiding. 

Een vakantie job levert je bij Van den Brinks dan ook meer op dan je in eerste instantie zou denken. Het geeft je de kans veel verschillende soorten bedrijven van dichtbij mee te maken en de verdiensten zijn bijzonder goed.

jeugdlonenvandenbrinks1

Begin 2022 is de nieuwe cao voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche bekend geworden. Hierin is er goed rekening gehouden met jou en daarom is vakantiewerk nu nóg aantrekkelijker.

De jeugdlonen gaan omhoog en het is mogelijk om per week uitbetaald te worden, mits je 20 jaar of jonger bent. Ben je een student of scholier en ga je naast je studie werken? Dan ontvang je nu ook een all-in loon (uurloon+vakantiegeld). Lekker cashen dus!

De loonsverhoging is als volgt:

  • 20 jaar van 75% naar 100% van het vakvolwassen loon;
  • 19 jaar van 65% naar 90% van het vakvolwassen loon;
  • 18 jaar van 55% naar 85% van het vakvolwassen loon;
  • 17 jaar van 45% naar 80% van het vakvolwassen loon.

Nu zul je vast denken: wat is vakvolwassen dan? Nou, je bent vakvolwassen als je 21 jaar bent.

Naast een lekker loon, kunnen we je dit ook nog bieden:

  • Vakantiewerk in de periode juni, juli en augustus;
  • Werktijden voor overdag of in de vroege avonduren zodat jij tijd overhoud om leuke dingen te doen;
  • Mogelijkheden om je voor of na de zomervakantie een leuke en lucratieve bijbaan aan te bieden.

Van den Brinks schoonmaakbedrijf & bedrijfsdiensten is een bedrijf waar betrokken vakmensen zorgen voor een schoon resultaat bij onze opdrachtgevers. Onze mensen werken meestal al jaren bij Van den Brinks en dat creëert een familiegevoel. Al vanaf 1965 verzorgen we samen met onze vakmensen in de regio Noord-West Veluwe kwalitatieve schoonmaak.  

Wegens een sterke groei in opdrachten zoeken wij ter uitbreiding van ons team nieuwe vakmensen. Mensen die echt het verschil willen maken bij onze opdrachtgevers.  

Is deze vacature iets voor jou of voor iemand in jouw kennissenkring? Vul dan onderstaand formulier in of stuur de vacature door! Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken.

Ga naar solliciteren