• header_small
"Waarom moeilijk doen als wij het voor u kunnen verzorgen?"

Vakantiewerk in Barneveld, Voorthuizen en Veenendaal

Vakantiewerk in week 30 tot week 34

jeugdlonenvandenbrinks1

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in Barneveld, Voorthuizen of Veenendaal? En wil jij wat extra centen verdienen in week 30 tot week 34? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Voor onze opdrachtgevers in Barneveld, Voorthuizen en Veenendaal zoeken wij vakantiekrachten van week 30 tot week 34. 

Solliciteer direct

Begin 2022 is de nieuwe cao voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche bekend geworden. Hierin is er goed rekening gehouden met jou en daarom is vakantiewerk nu nóg aantrekkelijker.

De jeugdlonen gaan omhoog en het is mogelijk om per week uitbetaald te worden, mits je 20 jaar of jonger bent. Ben je een student of scholier en ga je naast je studie werken? Dan ontvang je nu ook een all-in loon (uurloon+vakantiegeld). Lekker cashen dus!

Naast een lekker loon, kunnen we in onderstaande plaatsen werk bieden in week 30 tot 34:

Barneveld
In Barneveld zijn er meerdere panden die schoongemaakt kunnen worden, zowel 's ochtends als 's middags. Bij één pand dient er na 16.00 gewerkt te worden. Dit kan op dinsdag en donderdag. Op dinsdag gaat het om 3 uur in totaal en op donderdag om 2,75 uur. Ook is er nog een pand op dinsdag en donderdag waarbij de aanvang na 17:00 uur is. Op dinsdag gaat het om 1 uur in totaal en op donderdag om 2 uur. Deze twee panden liggen vlak bij elkaar en kunnen gecombineerd worden. 

Voorthuizen
In Voorthuizen zijn de werkdagen maandag-, woensdag- en vrijdagavond na 17:00 uur.

Veenendaal
Voor het schoonmaakwerk in Veenendaal is er een vrije keuze om schoon te maken tussen 08:30 en 17:00. Het gaat om 2 keer per week en om ongeveer 2,5 uur per keer.

Van den Brinks schoonmaakbedrijf & bedrijfsdiensten is een bedrijf waar betrokken vakmensen zorgen voor een schoon resultaat bij onze opdrachtgevers. Onze mensen werken meestal al jaren bij Van den Brinks en dat creëert een familiegevoel. Al vanaf 1965 verzorgen we samen met onze vakmensen in de regio Noord-West Veluwe kwalitatieve schoonmaak.  

Wegens een sterke groei in opdrachten zoeken wij ter uitbreiding van ons team nieuwe vakantiekrachten. Mensen die echt het verschil willen maken bij onze opdrachtgevers.  

Is dit vakantiewerk iets voor jou of voor iemand in jouw kennissenkring? Klik op onderstaande button en vul het formulier in, of stuur de vacature door. Wij zien ernaar uit om kennis te maken!

Solliciteer nu