• header_small
"Waarom moeilijk doen als wij het voor u kunnen verzorgen?"

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Putten?

Onze schoonmakers in Putten staan graag voor u klaar.

_erl9531-31476699482

Wij verzorgen op een maatschappelijk verantwoorde (MVO) manier het schoonmaakonderhoud bij veel bedrijven, instellingen, scholen en vve complexen in Putten. Hierbij zijn communicatie en flexibiliteit kernwoorden.

Een schone werk- of woonomgeving begint bij een op uw behoefte aangepast schoonmaakplan welke wij in overleg met u realiseren. Daarnaast kan het moment van schoonmaken van grote invloed zijn op de schoonmaakkwaliteit. In goed overleg wordt daarom het moment van schoonmaken gepland, dit kan overdag maar natuurlijk ook na kantoortijden.

Graag willen wij u volledig ontzorgen wat betreft alle schoonmaakwerkzaamheden en daarom hebben wij SVS opgeleide glazenwassers, gevelreinigers en specialisten voor vloeronderhoud in dienst.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0341-414979 of vraag online een op maat gemaakt schoonmaakplan en een offerte aan!

glazenwasserputten

Ons team van enthousiaste glazenwassers staat graag voor u klaar! 

Wilt u uw ramen traditioneel of met een steelwassysteem gewassen hebben, het kan allemaal. Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Nijkerk en omstreken. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt, VvE appartementen complexen, scholen en instellingen. Door de inzet van onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de moeilijk bereikbare ramen op een veilig manier wassen.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever!  Zo werkt Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten in Putten.

Bel 0341-414979 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.

Offerte aanvragen