• header_small
"Waarom moeilijk doen als wij het voor u kunnen verzorgen?"

U bent op zoek naar een Schoonmaakbedrijf in Nunspeet?

Van den Brinks schoonmaak een begrip in Nunspeet

schoonmaakbedrijfnunspeet

Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten is al 50 jaar actief in Nunspeet.

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten verzorgt op een maatschappelijk verantwoorde (MVO) manier uw schoonmaakonderhoud. Hierbij zijn communicatie en flexibiliteit kernwoorden.

Een schone werk- of woonomgeving begint bij een op uw behoefte aangepast schoonmaakplan welke wij in overleg met u realiseren. Daarnaast kan het moment van schoonmaken van grote invloed zijn op de schoonmaakkwaliteit. In goed overleg wordt daarom het moment van schoonmaken gepland, dit kan overdag maar natuurlijk ook na kantoortijden.

Graag willen wij u volledig ontzorgen wat betreft alle schoonmaakwerkzaamheden en daarom hebben wij SVS opgeleide glazenwassers, gevelreinigers en specialisten voor vloeronderhoud in dienst.

Bel 0341-414979 of vraag online een op maat gemaakt schoonmaakplan en offerte aan!

glazenwasser nunspeet

Ons team van enthousiaste glazenwassers staat graag voor u klaar! 

Wilt u uw ramen traditioneel of met een steelwassysteem gewassen hebben, het kan allemaal. Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Nunspeet en omstreken. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt, VvE appartementen complexen, scholen en instellingen. Door de inzet van onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de moeilijk bereikbare ramen op een veilig manier wassen.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever!  Zo werkt Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten in Nunspeet.

Bel 0341-414979 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.

Offerte aanvragen