• header_small
Schoonmaken! Daar hoeft u zich niet meer mee bezig te houden

Schoonmaakbedrijf Bunschoten

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Bunschoten?

schoonmaakbedrijf-bunschoten-689x472

Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten is al 25 jaar actief in Bunschoten

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Wij begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten verzorgt op een maatschappelijk verantwoorde (MVO) manier uw schoonmaakonderhoud. Hierbij zijn communicatie en flexibiliteit kernwoorden.

Een schone werk- of woonomgeving begint bij een op uw behoefte aangepast schoonmaakplan welke wij in overleg met u realiseren. Daarnaast kan het moment van schoonmaken van grote invloed zijn op de schoonmaakkwaliteit. In goed overleg wordt daarom het moment van schoonmaken gepland, dit kan overdag maar natuurlijk ook na kantoortijden.

Graag willen wij u volledig ontzorgen wat betreft alle schoonmaakwerkzaamheden en daarom hebben wij SVS opgeleide glazenwassers, gevelreinigers en specialisten voor vloeronderhoud in dienst.

Bel 0341-414979 of vraag online een op maat gemaakt schoonmaakplan en offerte aan!

glazenwasser bunschoten

Naast een ruime ervaring in de schoonmaak heeft Van den Brinks schoonmaak Bunschoten professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor kunnen wij voor het MKB en VVE's het glazenwassen en gevelreiniging zonder tussenkomst van onderaannemers verzorgen.

Een schoon resultaat voor de opdrachtgever!  Zo werkt Van den Brinks schoonmaak & bedrijfsdiensten in Bunschoten.

Bel 0341-414979 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.

Offerte aanvragen