• header_small
"Moet het snel en goed, het gaat beter als Van den Brinks het doet!"

Microvezel vloerreiniging

met een innovatief Reflexsysteem

reflex_banner_rfc

Schoner en gezonder schoonmaken:
Recent onderzoek toont aan dat de schadelijke chemische bestanddelen die aanwezig zijn in schoonmaakmiddelen tal van irritaties aan de huid en luchtwegen kunnen veroorzaken. Sinds een aantal jaren werkt van den Brinks Schoonmaak & Bedrijfsdiensten met het reflexsysteem.

Dit systeem zorgt ervoor dat wij niet langer gebruik hoeven te maken van schoonmaakmiddelen voor het reinigen van de vloeren bij onze opdrachtgevers. Dit is milieuvriendelijk en bovendien is het resultaat verbluffend.
De vloeren worden steeds schoner aangezien schoonmaakmiddelen een residu op de vloer achterlaat die juist weer vuil aantrekt.
Het reflexsysteem werkt met een speciaal hiervoor ontwikkelde microvezeldoek waarbij water afdoende is. Microvezels bestaan uit kleine vezeltjes die zich vasthaken aan de kleinste vuildeeltjes. Door de samenstelling van de doek blijven de vuildeeltjes vasthouden tot ze loslaten. Hierdoor is het mogelijk slechts met water te werken.

Bovendien is het niet nodig druk te zetten tijdens het moppen waardoor dit een minder belastende taak wordt voor onze interieurverzorgsters!

Uitleg Reflexsysteem