• header_small
"Moet het snel en goed, het gaat beter als Van den Brinks het doet!"

U zoekt een glazenwasser in Voorthuizen

Ons team van enthousiaste glazenwassers staat graag voor u klaar!

glazenwasser voorthuizen

Wilt u uw ramen traditioneel of met een steelwassysteem gewassen hebben, het kan allemaal. Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Voorthuizen en omstreken. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt, VvE appartementen complexen, scholen en instellingen. Door de inzet van onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de moeilijk bereikbare ramen op een veilig manier wassen.

Bel 0342-760500 of vraag online een vrijblijvend advies en prijsopgave aan!

glazenwasser voorthuizen 3

Tijdens de glasbewassing reinigen onze glazenwassers ook uw kozijnen. Hierdoor houd u niet alleen een schone uitstraling van uw gevels, maar hoeft u ook minder vaak te schilderen. Kunststof- en aluminiumkozijnen kunnen wij na reiniging conserveren, waardoor deze hun orginele glans terugkrijgen en vuilafstotend worden.

schoonmaakbedrijf voorthuizen

Naast onze glazenwassersdiensten zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van VvE complexen, bedrijven, kantoren en medische instellingen. Van den Brinks is al meer dan 50 jaar een begrip als schoonmaakbedrijf in Voorthuizen en omgeving. Door onze ruime ervaring bieden wij deze diensten tegen scherpe tarieven aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel 0342-760500 of vraag online een vrijblijvend advies en prijsopgave aan! 

Offerte aanvragen