• header_small
"Moet het snel en goed, het gaat beter als Van den Brinks het doet!"

U zoekt een glazenwasser in de omgeving van Elburg?

Ons team van enthousiaste glazenwassers staat graag voor u klaar!

glazenwasser elburg

Wilt u uw ramen traditioneel of met een steelwassysteem gewassen hebben, het kan allemaal. Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Zeewolde en omstreken. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt, VvE appartementen complexen, scholen en instellingen. Door de inzet van onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de moeilijk bereikbare ramen op een veilig manier wassen.

glazenwassser elburg

Tijdens de glasbewassing reinigen onze glazenwassers ook uw kozijnen. Hierdoor houd u niet alleen een schone uitstraling van uw gevels, maar hoeft u ook minder vaak te schilderen. Kunststof- en aluminiumkozijnen kunnen wij na reiniging conserveren, waardoor deze hun orginele glans terugkrijgen en vuilafstotend worden. Door onze ruime ervaring bieden wij deze diensten tegen scherpe tarieven aan.

Offerte aanvragen
_erl9531-31476699482

Naast onze glazenwassersdiensten zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, VvE complexen en instellingen. Van den Brinks is al meer dan 50 jaar een begrip als schoonmaakbedrijf in Elburg en omgeving. Door onze ruime ervaring bieden wij deze diensten tegen scherpe tarieven aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel 0341-414979 of vraag online een vrijblijvend advies en prijsopgave aan!