• header_small
Schoonmaken! Daar hoeft u zich niet meer mee bezig te houden

U zoekt een glazenwasser in Barneveld?

Ons team van enthousiaste glazenwassers staat graag voor u klaar!

glazenwasserbarneveld

Wilt u uw ramen traditioneel of met een steelwassysteem gewassen hebben, het kan allemaal. Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Harderwijk en omstreken. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt, scholen , medische instellingen en VvE appartementen complexen . Door de inzet van onze eigen hoogwerker kunnen wij ook de moeilijk bereikbare ramen op een veilig manier wassen.

glazenwasserbarneveld2

Tijdens de glasbewassing reinigen onze glazenwassers ook uw kozijnen. Hierdoor houd u niet alleen een schone uitstraling van uw gevels, maar hoeft u ook minder vaak te schilderen. Kunststof- en aluminiumkozijnen kunnen wij na reiniging conserveren, waardoor deze hun orginele glans terugkrijgen en vuilafstotend worden.


schoonmaakbedrijf barneveld

Naast onze glazenwassersdiensten zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, VvE complexen en instellingen. Van den Brinks is al meer dan 55 jaar een begrip als schoonmaakbedrijf in Barneveld en omgeving. Door onze ruime ervaring bieden wij deze diensten tegen scherpe tarieven aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel 0342-760500 of vraag online een advies en prijsopgave aan! 

Offerte aanvragen